info@bb-form.com +359-886-613-995

ЩАНЦ ГИЛОТИНИ ЗА ИНДЕКСИ И РАЗДЕЛИТЕЛИ

ЩАНЦ ГИЛОТИНИ ЗА ИНДЕКСИ И РАЗДЕЛИТЕЛИ

 

Onglematic 3-основната цел на това устройство е да прави индекси и разделители на различни печатни изделия. Устройството може да се използва и като стандартна гилотина.Ръчно преместване на позициониращият стопер .Максимална Работна дължина 29,7 см.Максимална капацитет на рязане 10-15 листа 80 гр офсет.Възможен брой индекси 2-12 броя.Възможност за изработка на ножове с различен ъгъл на изрязване.

Изтегли брошура ONGLEMATIC-O3


 

Onglematic 5-полуавтоматична гилотина за направата на индекси. – Предимството на този модел се състои в предварителното определяне на броя на желаните раздели чрез запаметавянето им електронното табло. – След всяко рязане, стопът автоматично се придвижва на следващата позиция и веднага е готов за работа. Максимална Работна дължина 29,7 см.Максимална капацитет на рязане 10-15 листа 80 гр офсет.Възможен брой индекси 31 броя.Възможност за изработка на ножове с различен ъгъл на изрязване.

Изтегли брошура ONGLEMATIC-O5


Onglematic 7 полуавтоматична гилотина на направата на индекси и сепаратори. Предимство на този модел се състои в предварителното определяне на броя на желаните разделители чрез запаметяването им на електронно табло.След всяко рязане ,стопът автоматично се придвижва на следващата позиция и веднага е готов за работа.Максимална работна дължина 32 см. Максимална капацитет на рязане 35-40 листа 80 гр офсет.Възможен брой индекси 31 броя. Възможност за изработка на ножове с различен ъгъл на изрязване.

Изтегли брошура ONGLEMATIC-O7


DCR400-машина предназначена да прави заоблени ъгли на всякакви материали -тефтери, тетрадки, книги, картички и други.

Десният и левият ъгли могат да режат едновременнос един ход.Минимален работен размер 9х6 см,максимален работен размер 40х29,7 см.Максимален капацитет на изрязване на един удър 10 см.